Bahasa: EN | 中文 | BM |

About Us

siapa kita
newpages network sdn bhd
 

NEWPAGES NETWORK SDN BHD ditubuhkan pada Tahun 2007, dengan senang hati pelangan kami lebih daripada 4,200 PKS di seluruh ASIA.

Tujuan kami adalah untuk menjalankan misi menerajui pengembangan Pemasaran Dalam Talian di Malaysia. Oleh itu, kami berhasrat untuk menyediakan SMEs tempatan penyelesaian baru untuk mengembangkan perniagaan dalam talian mereka dan memimpin mereka dengan rancangan pemasaran profesional kami untuk menyelesaikan cabaran internet. Pada masa ini, NEWPAGES adalah direktori perniagaan dalam talian dengan trafik tertinggi di Malaysia, dan penyedia perkhidmatan SEO yang paling disyorkan di Malaysia.

Apa yang membuat kami menonjol dari pesaing kami adalah kebolehan dan inisiatif dalam Sektor R&D, sementara industri ini memfokuskan pada mengimport dan menjual kembali produk / perkhidmatan dari luar negara, kami telah menggunakan banyak sumber dalam R&D untuk mengembangkan produk yang sesuai dengan ekonomi dan SME Malaysia. Mulai dari Business Portal, laman web syarikat, SEO hingga Mobile Tech, kami memiliki team yang berdedikasi untuk berusaha keras dalam semua sektor yang berkaitan untuk menyediakan penyelesaian pemasaran dalam talian yang terbaik dan lengkap kepada pelanggan kami.

Pada bulan Oktober 2015, kami mencapai kejayaan yang lebih besar di Sektor R&D, dengan berjaya mengemukakan patent application for Synchronization Technology (2 tahun menunggu persetujuan dari 2 Okt 2015, mengisi no 2015002490). Teknologi Penyegerakan bernama ONESYNC yang akan menjadi alat penting untuk dunia pemasaran internet tanpa sempadan dan kompleks yang akan meningkatkan kecekapan dan mengurangkan kos pemasaran dalam talian.

Pada suku pertama 2016 kerana inisiatif kami dalam pemasaran dalam talian terbayar dengan dianugerahkan National Record in Malaysia Book of Records untuk, “The First Cross-Platform Internet Synchronization Software” dan diikuti dengan status MSC (Multimedia Super Corridor), ditubuhkan oleh kerajaan Malaysia untuk mempercepat pertumbuhan Ekonomi Digital negara oleh MDEC (Malaysia Digital Economy Corporation), semuanya dalam tempoh empat bulan sejak pelancaran ONESYNC. Kami juga memperoleh Trademarks kami untuk NEWPAGES dan NEWSTORE yang mencetak tanda dalam Industri digital.

Pada tahun yang sama 2016, kami diberi kuasa sebagai Pengecer MYNIC dan menyertai lebih dari dua puluh pameran perdagangan setiap tahun di Malaysia, menyokong sebagai Rakan Media untuk setiap pameran dipromosikan dan mendapat pendedahan dalam talian. Pada bulan September 2019, kami mendapat kehormatan dan hak istimewa untuk menjadi Rakan Saluran rasmi gergasi E-dagang China, Alibaba.com! Dengan pengetahuan terkini kami dalam pasaran digital dan sokongan dari Alibaba.com membolehkan kami membantu pelanggan mengembangkan portfolio perniagaan mereka secara global dan lebih cekap daripada sebelumnya.

Tahun 2019 menyaksikan kami dengan lebih banyak Anugerah dan Pengiktirafan untuk meningkatkan kredibiliti kami di Pasaran dan Industri. Kami menerima Sin Chew yang berprestij, Anugerah Kecemerlangan Perniagaan dan PBA (Platinum Business Awards), Anugerah Kecemerlangan Produk SME menambah penghargaan kami.

Sebagai pakar pemasaran digital, kami mempunyai matlamat yang sangat sederhana untuk membantu SMEs memanfaatkan kekuatan Pemasaran Internet untuk terus berdaya saing dan mengembangkan perniagaan mereka ke sempadan baru.

Dengan hampir 35% pekerja yang terlibat dalam Sektor R&D, kami kini beribu pejabat di Johor Bahru dengan cawangan di Kuala Lumpur, Pulau Pinang, Klang dan Melaka.

Menguruskan lebih daripada 3,000 laman web syarikat setakat ini pada tahun 2019, dan dengan server kami yang terletak di AIMS, Pusat Data Cyberjaya yang mempunyai reputasi untuk kebolehpercayaan, fleksibiliti, ketelusan dan kecemerlangan dalam penyampaian perkhidmatan, kami melayani kepentingan terbaik pelanggan kami, yang merupakan Perniagaan mereka Pertumbuhan!

Visi
NEWPAGES adalah dan akan terus menjadi:
  • Rakan niaga penting setiap syarikat.
  • Syarikat yang Boleh Dipercayai, Bertujuan untuk mencapai pembangunan berkelanjutan selama lebih dari 100 tahun.
  • Syarikat Rakyat, untuk pekerja, untuk pelanggan.
MISI
Mengintegrasikan teknologi terkini ke dalam produk kami, memberikan penyelesaian yang paling efektif dari segi kos yang dapat membantu pelanggan kami meraih keuntungan maksimum.
NILAI
  • Kesepaduan
  • Komitmen
  • Kerja berpasukan


Goldenbull Award 2020
Mencari penyedia perkhidmatan rangkaian?
KENAPA PILIH NEWPAGES
BERPENGALAMAN &
BERTANGGUNGJAWAB

Kami mempunyai pengalaman lebih dari 12 tahun dan lebih dari 3,500 pelanggan gembira dengan NEWPAGES, tinggalkan kebimbangan anda di tangan kami!

DINAMIK
PASUKAN

Pasukan kami bekerja keras dan mendapat inspirasi baru daripada maklum balas pelanggan. Pasukan kami berusaha untuk memberikan penyelesaian terbaik dalam pemasaran digital kepada pelanggan kami!

PUSAT DATA
YANG SELAMAT

Pelayan kami terletak di AIMS, Pusat Data Cyberjaya, yang mempunyai reputasi untuk kebolehpercayaan dan keselamatan.

FOKUS KEPADA
PRESTASI

Kami sentiasa percaya bahawa pengkhususan dalam satu bidang akan membolehkan penyampaian hasil terbaik kepada pelanggan kami. Kami pasti anda akan kagum dengan pakej kami.

SOKONGAN
BANTUAN

Jangan panik jika anda menghadapi masalah untuk memahami penggunaan perkhidmatan kami, pasukan sokongan pelanggan kami yang ramah, profesional dan membantu akan sentiasa bersedia untuk membantu anda.

JUJUR DAN
SAKSAMA

Sebagai penjual semula sah MYNIC, semua pendaftaran domain kami mengikuti peraturan dan protokol MYNIC, oleh itu anda boleh yakin bahawa domain anda akan ditangani.

PULANGAN
TERBAIK

Anda akan mempunyai produk Berprestasi Terbaik dengan Harga Terendah di pasaran. Iklan internet yang paling menjimatkan dan pelaburan yang menguntungkan di negara ini!

100% DIBINA
OLEH NEWPAGES

Tanpa Penyumberan Luar, Tanpa Sumber Terbuka. Kami bangga melakukannya sendiri! Pangkalan data dan privasi anda dijamin dengan teknologi keselamatan terkini kami.

Pasukan kami
Kebolehpercayaan, fleksibiliti, ketelusan
Penyampaian perkhidmatan yang berkualiti

Dapatkan Konsultasi Profesional dari Pakar Pemasaran Laman Web kami!