APP Syarikat


Pemberitahuan Untuk Penolakan

Trend pemasaran masa depan di sini! Untuk menargetkan pelanggan royalti melalui aplikasi mudah alih. Pelanggan dapat menghantar notis segera, tidak mengganggu kepada pengguna, itu adalah salah satu sebab utama mengapa banyak perniagaan ingin mempunyai aplikasi mudah alih di tempat pertama. 

Pengalaman Branding Baru

Sebuah syarikat dan perniagaan yang aktif, anda boleh memperkukuhkan jenama atau perkhidmatan anda, membuat saluran pemasaran langsung dan meningkatkan jualan dalam talian menerusi aplikasi mudah alih. Ini pengalaman penjenamaan baru kepada pengguna. Lebih 68% pengguna menghabiskan lebih banyak masa di telefon bimbit daripada komputer riba atau PC.

Lebih Pantas Daripada Laman Web

Tindakan melaksanakan Aplikasi Mudah Alih jauh lebih cepat daripada laman web mudah alih. Membangun laman web syarikat dan aplikasi mudah alih untuk perniagaan anda dapat membuktikan untuk menjadi urusan yang mahal. Anda mungkin perlu memilih salah satu daripada dua saluran tersebut, berdasarkan bajet dan matlamat perniagaan anda. Di NEWPAGES, kami menyediakan penyelesaian sehenti dan pakej resonable untuk jenama anda.

Kempen Lucky Draw (Shake & Win)

Shake & Win yang terkini, kami bersepadu dengan Aplikasi Mudah Alih Perniagaan anda. Peribadikan kempen goncang anda sendiri untuk target pelanggan berpotensi anda dan menyimpannya untuk kemas kini berita dan promosi selanjutnya. Mudah digunakan, dapat menyediakan kempen, hadiah, baucer menggunakan NMS (NEWPAGES Merchant System). Jangan bimbang, kami akan menyediakan latihan sebaik sahaja pelancaran APP.


Hubungi Kami


Only allowed jpg, jpeg, doc, docx and pdf with 2MB maximum filesize.
Tukar ke versi mobile
available in